AUTIZM SINDROMI SABABLARI, TURLARI, VA MAXSUS YORDAM BERISH YO‘LLARI (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada autizm tushunchasi haqida umumiy ma'lumot va autizm kelib chiqish sabablari. Autizm turlari, belgilari, kasallikni oldini olish va davolash, hamda bolalar autizmi va katta yoshdagilar autizmi haqida va ularga beriladigan maxsus yordam haqida yoritib berilgan.В этой статье представлен обзор понятия аутизма и причин аутизма. Описаны типы, симптомы, профилактика и лечение аутизма, детский аутизм и аутизм взрослых, а также специальный уход.This article provides an overview of the concept of autism and the causes of autism. Autism types, symptoms, prevention and treatment, childhood autism and adult autism and special care are covered.