ANBAR OTINNING "RISOLAYI SIYOHDON" ASARIDA AYOLLAR TASVIRI (Modern education and development, 2025)
Anbar Otinning "Risolayi siyohdon" asarida ayollar tasviri o'ziga xos va murakkabdir. Bu asarda ayollar faqatgina jamiyatning bir qismi sifatida emas, balki ijtimoiy va madaniy hayotning markaziy elementlari sifatida tasvirlanadi. Oltinning ayollarni tasvirlashdagi yondashuvi, ularning ruhiy holatlarini, muammolarini va ichki dunyosini chuqur tahlil qilishga qaratilgan. Ayollarning jamiyatdagi o'rni, ularning imkoniyatlari va cheklovlari, shuningdek, erkinlik va o'z-o'zini anglashga bo'lgan intilishi asar davomida o'rganiladi.