OʻZBEKISTON RESPUBLIKASIDA XALQ HOKIMIYATCHILIGI (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada Oʻzbekiston Respublikasida xalq hokimiyatchiligining qay darajada rivojlanganligi shu bilan bir qatorda Oʻzbekiston Respublikasida xalq hokimiyatchiligining oʻrni haqida fikr yuritiladi.