TIBBIYOT OLIY TA'LIM MUSSASALARIDA ENDOKRENALOGIYA FANINI O‘QITISHDA TALABALARDA TADQIQOTCHILIK KO'NIKMASINI RIVOJLANTIRISH (Modern education and development, 2025)
Tibbiyot oliy ta’lim muassasalarida kunda davolash ishi  yo‘nalishlari endokrenalogiya fanini o‘qitishda talabalarda tadqiqotchilik ko'nikmasini rivojlantirish  faoliyatdan ko‘zda tutilgan maqsadlarni to‘liq amalga oshirish imkoniyatini beruvchi yaxlit tizimga, ta’limning yangi turini tadbiq etishga qaratilmoqda.