ТИББИЁТ ОЛИЙ ТАЬЛИМ МУАССАСАЛАРИДА ТИББИЙ БИОКИМЁ ФАНИНИ МОДУЛЛИ ЎҚИТИШ ТЕХНОЛОГИЯЛАРИНИНГ АҲАМИЯТИ (Modern education and development, 2025)
модул, модулли ўқитиш технологиялари, инновaция, интерфаол методлар, модулли  кредит тизими