XOTIN-QIZLARNING JAMIYATDAGI IJTIMOIY O’RNINING TARIXIY ILDIZLARI (Modern education and development, 2025)
Mazkur maqolada O’zbekistonda xotin-qizlarning liderlik faoliyatini shakllantirishning ijtimoiy, iqtisodiy, siyosiy asoslari to’risidagi masalalar aytiladi. Shuningdek maqolada respublikada ayollar faoliyatini takomillashtirish bo’yicha olib borilgan chora-tadbirlar va ularning amaldagi natijalari tahlil etilgan.