TOVAR SIFATINI OSHIRISH STRATEGIYASINI SHAKLLANTIRISH VA AMALGA OSHIRISH (Modern education and development, 2025)
Mazkur maqolada tovar sifatini oshirish bo‘yicha strategiyalarni ishlab chiqish va ularni amaliyotga tadbiq etish masalalari muhokama qilingan. Sifatni boshqarish jarayonlari, jumladan, ishlab chiqarish standartlarini joriy qilish, xodimlarni o‘qitish va motivatsiyalash, monitoring tizimlarini yaratish, shuningdek, mijozlar bilan o‘zaro aloqalarni yaxshilash bo‘yicha tavsiyalar taqdim etilgan. Sifat menejmentining korxona raqobatbardoshligini oshirishdagi ahamiyati alohida ta'kidlangan. Ushbu maqola korxonalar uchun sifatni boshqarishda qo‘llaniladigan amaliy tavsiyalarni taqdim etadi.