O‘SMIR YOSHDAGI QIZLAR BILAN ISHLASHNING PSIXOLOGIK VAZIFALARI (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada o‘smirlik davridagi qizlarda oilaviy munosabatlarni tartibga solish, bolalarda oilaviy qadriyatlarga nisbatan ijobiy, pozitiv bahoni shakllantirish bilan bir qatorda, unda ro‘y beradigan ayrim ziddiyatlar, bahslar va nizolarga nisbatan xolis, adekvat yondoshuvlar tahlil qilingan.