“NOTO’LIQ OILALARDA TARBIYALANAYOTGAN BOLARANING PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI” (Modern education and development, 2025)
Kuzatishlar natijasida bola qanchalik kichik yoshda bo`lsa oila va uning oqibatlarini, ajralishini tasavvur qila olmaydi degan tushuncha noto`g`ri ekanligima`lum bo`ldi. Bolalar qanday yoshda bo`lishlaridan qat`iy nazar oilaviy nizo va ajralishdan qattiq iztirob chekadilar, ruhiy tushkun, odamovi bo`lib qolishadi.