TASHKILOTDA STRATEGIK BOSHQARUVNI TAHLIL QILISH VA MODELLASHTIRISH (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada strategik boshqaruv va modellashtirish jarayonlarining tashkilot muvaffaqiyatiga ta'siri, tahlil va modellashtirishning o'rni keng muhokama qilinadi. Maqola strategik boshqaruvning mohiyati, vazifalari, va uning tashkilotning kelajakdagi faoliyatini shakllantirishdagi ahamiyatini ko‘rsatadi. Tahlil va modellashtirish, tashkilotlarga resurslarni samarali boshqarish, qarorlar qabul qilish jarayonini yaxshilash, raqobatbardoshlikni oshirish va innovatsion rivojlanishni ta'minlashda yordam beradi. Ushbu jarayonlar, tashkilotning o'zgaruvchan biznes muhitiga moslashishini ta'minlashda muhim vosita sifatida qaraladi.