KORXONA FAOLIYATI SAMARADORLIK KO’RSATKICHLARINI BAHOLASH USULLARI (Modern education and development, 2025)
Korxona  faoliyatini  baholashda  samaradorlik  tushunchasi  alohida ahamiyatga ega. Samaradorlik-qandaydir bir samara olish, ya’ni qilingan harakatlar natijalarining    faolligini    anglatadi.Ushbu    maqolada    samaradorlik,    tashkiliy samaradorlik,  ijtimoiy  samaradorlik,  ijtimoiy  samaradorlik,  texnologik  samaradorlik, huquqiy samaradorlik, ekologik va ma’naviy samaradorlik,  samaradorlikni  baholash usullarikabi tushunchalar mohiyati ochib berilgan.