TAʼLIMDA RAQAMLI TEXNOLOGIYALARNING OʻRNI (Modern education and development, 2025)
Mazkur maqolada taʼlim jarayonida raqamli texnologiyalarning o‘rni va ahamiyati tahlil qilinadi. Raqamli texnologiyalar taʼlim sifatini oshirish, bilim olish imkoniyatlarini kengaytirish hamda o‘qitish samaradorligini taʼminlashda muhim rol o‘ynaydi. Tadqiqotda zamonaviy raqamli vositalar va platformalarning taʼlimdagi o‘rganilishi hamda ularning o‘quvchilarga taʼsiri yoritilgan.This article analyzes the role and importance of digital technologies in the educational process. Digital technologies play a crucial role in improving the quality of education, expanding learning opportunities, and ensuring teaching effectiveness. The study highlights the integration of modern digital tools and platforms in education and their impact on students.