МЕТОДИКА ПРИМЕНЕНИЯ ИННОВАЦИОННЫХ ТЕХНОЛОГИЙ В НАЧАЛЬНЫХ КЛАССАX (Modern education and development, 2025)
В данной статье рассматривается эффективность применения инновационных технологий в начальных классах, современные возможности, инновационные технологии, интерактивные образовательные программы и онлайн-ресурсы.This article discusses the effectiveness of applying innovative technologies in primary school classrooms, modern opportunities, innovative technologies, interactive educational programs, and online resources.Ushbu maqolada boshlang’ich sinflarda innovatsion texnalogiyalarni qo’llash samaradorligi, zamonaviy imkoniyatlar, innovatsion texnalogiyalar, interaktiv ta’lim dasturlari hamda onlayn resurslar haqida bayon etilgan.