PEDAGOGIKA FANINING ILMIY-TADQIQOT METODLAR O’RGANISH (Modern education and development, 2025)
Mazkur maqolada  zamonaviy pedagogika fanining ilmiy-tadqiqot metodlarni yaratish, Sub’ektiv-ob’ ekti, kategoriyalar,  didaktika, demokratik,ilmiy tadqiqot metodi,fundamental,dolzarblik, kompetentlik