O'SMIRLAR PSIXOLOGIYASI (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqola o‘smirlar psixologiyasi sohasini o‘rganadi, bu hayotning muhim davrida yuz beradigan rivojlanish, emotsional va kognitiv o‘zgarishlarga e‘tibor qaratadi. Tadqiqot ta‘limot, ota-onalar va ruhiy salomatlik mutaxassislari uchun asosiy nazariyalar, metodologiyalar va amaliy ahamiyatlarni ko‘rib chiqadi. Mavjud adabiyotlarni tahlil qilish va yangi tadqiqotlar o‘tkazish orqali topilmalar o‘smirlarning duch keladigan muammolarini va ularning farovonligini ta‘minlashning samarali strategiyalarini o‘rganishga yordam beradi.