BOSHLANG`ICH TA’LIMDA ILMIY SAVODXONLIKNI RIVOJLANTIRISH VA RAQAMLI DUNYONI O`RGANISH METODIKASI (Modern education and development, 2025)
Maqolada boshlang`ich ta’limda o`quvchilarning raqamli texnologiya va savodxonlikni oshirishda ta’lim olish  maqsadi, imkoniyatlari va raqamli dunyo haqida  bilim berish va ularni komil inson sifatida  tarbiyalashdan  iborat.