BADIIY ASAR O‘QITISHDA QAHRAMONLAR XARAKTERINI O‘RGANISH TIZIMI VA METODIKASI (Modern education and development, 2025)
Mazkur maqolada adabiyot darslaridagi badiiy asar qahramonlarining xarakter-xususiyatlarini o‘rganish jarayonida olib boriladigan ilmiy-metodik yondashuvlar bayon etilgan.