O’QITUVCHI FAOLIYATIDA UMUMIY VA KASBIY MADANIYATNING TUTGAN O’RNI (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada o’qituvchilarning umumiy va kasbiy madaniyatga ega bo’lishlari va ularning pedagogik faoliyatlarida tutgan o’rni haqida gap boradi. В статье рассматриваются общая и профессиональная культура учителей и их роль в педагогической деятельности. The article examines the general and professional culture of teachers and their role in teaching.