BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARINI O‘QITISHDA ZAMONAVIY INNOVATSION METODLARDAN FOYDALANISH (Modern education and development, 2025)
Maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilarini o‘qitishda zamonaviy innavatsion metodlardan foydalanish va ularning turlari to‘g‘risida ma’lumotlar keltirilgan. Shuningdek, ularning bugungi kundagi ahamiyati haqida so‘z borgan.The article provides information on the use of modern innovative methods and their types in teaching primary school students. They also talked about their importance today