BOSHLANGʻICH SINFLARDA EGRA VA EGMA TADQIQOTLARIDAN FOYDALANISH VA ULARNING SAMARADORLIGI (Modern education and development, 2025)
Oʻshbu maqolada boshlangʻich sinflarda oʻqish va matematik savodxonlikni oshirish, xalqaro baholash dasturlariga tayyorlash, xalqaro EGRA va EGMA baholash dasturlari haqida fikr yuritiladi.