TALIS XALQARO BAHOLASH DASTURI (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada xalq taʼlimi tizmining taʼlim sifati koʻrsatgichlari pedagogik faoliyat olib borayotgan oʻqituvchilar bilim salohiyati, bo`lajak xalqaro o`qituvchilarning kreativligi, ilgʻor gʻoyalar va tadqiqotlari, shuningdek, hozirgi kun maktab taʼlim tizimini baholash asosida "TALIS" xalqaro baholash tizimiga murojaat etishning samaralari tomonlari haqida fikr yuritiladi.