BOSHLANG’ICH SINF O’QUVCHILARINING BILIMINI XALQARO BAHOLASH DASTURLARI ORGALI RIVOJLANTIRISH (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada maktab davridagi o’quvchilarning bilimini  Xalqaro dasturlar orqali rivojlantirish o’rganiladi.  Boshlang’ich sinf o’quvchilarining mantiqiy fikirlashini PISA,PIRLS, TIMSS xalqaro dasturlari orqali baholash kategoriyalari ko’rib chiqiladi.