O’QUVCHI YOSHLARNI IJODIY FIKRLASHGA O’RGATUVCHI INTERFAOL METODLAR VA ULARNI QO’LLASH YO’LLARI (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada taʼlimga oid ayrim masalalar va ularni amaliyotga qoʻllash haqida tushuncha va tamoyillar yoritib berilgan.Hozirgi kunda taʼlim sohasi va taʼlimga oid qarorlari qonunlar qabul qilinib davlat siyosati darajasiga koʻtarildi.Maktabdan oliy taʼlimga qadam qoʻyayotgan yoshlar albatta oliy taʼlimda mukammal va jiddiy bilim olishlari shart.Talabalarga taʼlim berishda ularga hayotiy va ilmiy ,amaliy koʻnikmalarni berish koʻproq dolzarb hisoblanadi.