ANGREN KO'MIR KONIDA ENERGIYA SAMARADORLIGINI OSHIRISH IMKONIYATLARINI ANIQLASH: TEXNOLOGIK VA USKUNAVIY YONDASHUVLAR (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada Angren ko'mir koni suv chiqarish tizimining energiya samaradorligini oshirish uchun zamonaviy texnologiyalar va uskunalar, shu jumladan energiya tejovchi usullarni qo'llash imkoniyatlari o'rganiladi. Katta energiya sarfini talab qiluvchi jarayonlar va uskunalar tahlil qilinadi, shuningdek, ularning o'rnini bosuvchi texnologiyalar haqida so'z yuritiladi. Mahalliy va xalqaro tajribalar tahlil qilinadi, energiya samaradorligini oshirishga doir innovatsion yechimlar va muqobil usullar ko'rib chiqiladi. Suv chiqarish tizimlarida energiya sarfini kamaytirish uchun ilmiy asoslangan takliflar va tavsiyalar ishlab chiqiladi.