PUL OQIMLARI TO’G’RISIDAGI HISOBOTNI XALQARO STANDARTLAR ASOSIDA TAKOMILLASHTIRISH (Modern education and development, 2025)
Maqolada  “Pul oqimlari to’g’risidagi hisobot”ning shakli, tarkibi, xalqaro amaliyotdagi hisobot shaklidan farqli tomonlari, hisobot shaklining tarkibini takomillashtirish masalalari yoritilgan.