YAPON SOFORASI O‘SIMLIGINING KIMYOVIY TARKIBI VA DORIVORLIK XUSUSIYATLARI (Modern education and development, 2024)
Mazkur maqolada yapon soforasi o‘simligining batanik tasnifi, geografik tarqalishi, kimyoviy tarkibi, dorivorlik xususiyati va uning xalq tabobatida qo‘lanilishi haqida ma'lumotlar keltirilgan.