PROBIYOTIKLARDAN BROYLER JO‘JALARINI PARVARISHLASHDA FOYDALANISHNING ENERGIYA VA MODDALAR ALMASHINUVIGA TA’SIRI (Modern education and development, 2024)
Maqolda broyler jo‘jalarini probiotik qo‘shimchasi bilan boqishning iqtisodiy samaradorligiga hamda broyler jo‘jalarining o‘sish intensevligiga, yashovchanligiga, mahsuldorliligiga ta’sir qilishi o‘rganilgan va olinga ijobiy natijalar bayon qilingan