Oksidlangan kraxmalli sistemaning sorbsion xususiyatlariga suvda eruvchan sintetik polimer gidrolizlangan poliakrilonitril preparatining ta'siri (Modern education and development, 2024)
Mazkur maqolada oksidlangan kraxmalli sistemaga sintetik suvda eruvchan polimer preparati gidrolizlangan poliakrilonitril (K-4) kiritilishi tizim sorbsion xossalariga ularning plyonkalarini o’rganish orqali tadqiq etilgan.