SHAXSNING RIVOJLANISHIGA QOBILIYATNING O’RNI (Modern education and development, 2024)
Ushbu maqolada  aynan qobilyatning shaxs rivojlanishiga qanchalik darajada ta’sir ko’rsata olishi va shaxsdagi mavjud bo’lgan tug’ma qobilyatlar to’g’risida turli olimlarning qarashlari hamda fikrlar keltirilib o’tilgan.