Ma’lumotlarning yagona kompyuter bazasini yuritish asosida soliq to‘lovchilarni hisobga olish mexanizmini takomillashtirish (Modern education and development, 2024)
Ushbu maqolada, ma’lumotlarning yagona kompyuter bazasini yuritish asosida soliq to‘lovchilarni hisobga olish mexanizmini takomillashtirish yo‘nalishlari va usullari ko‘rib chiqiladi. Maqsad, soliq to‘lovchilarni hisobga olish jarayonini yanada samarali qilish va davlatning moliyaviy barqarorligini ta’minlashdir. Bunda, avtomatlashtirish, integratsiya, kiberxavfsizlik va foydalanuvchi tajribasini yaxshilash kabi muhim jihatlar tahlil qilinadi.