KORXONA BUXGALTERIYA HISOBINI YURITILISHIDA HISOB SIYOSATINI SOLIQ SIYOSATI BILAN FARQLI TOMONLARI (Modern education and development, 2024)
Hisob siyosati va soliqlar o‘rtasidagi munosabatlar biznes faoliyatiga katta ta’sir ko‘rsatadi. Hisob siyosati moliyaviy hisobotlarni shakllantirsa, soliqlar yesa korxonaning majburiyatlarini belgilaydi va  ularning o‘zgarishlari moliyaviy rejalashtirish va soliq to‘lash jarayonini ta’sir qiladi.В стате исследованы вопросы управленческого учета и их отражения в учетной политике предприятия.