KIMYO - TOKSIKOLOGIK TAHLILDA YUQORI SAMARALI SUYUQ XROMATOGRAFIYA USULI (Modern education and development, 2024)
Yuqori samarali suyuqlik xromatografiyasi (HPLC) kimyoviy toksikologiya tahlilida turli birikmalarni, shu jumladan toksinlar va dorilarni aniqlash va miqdoriy o'lchash uchun qo'llaniladigan asosiy analitik usullardan biridir.