ZAHARLI MODDALAR TOKSIKOKINETIKASI (Modern education and development, 2024)
Zaharli moddalar toksikokinetikasi va toksikodinamikasi - toksikologiyaning muhim jihatlari. Ularning har biri zaharli moddalar ta'sirini tushunishda muhim rol o'ynaydi.