ETIL SPIRTINING KIMYO-TOKSIKOLOGIK TAHLILI (Modern education and development, 2024)
Biologik ob'ektlardan etil spirtini olish sud amaliyotida juda muhim: - mast holda transport vositasini boshqarish yoki boshqa huquqbuzarliklar bilan bog'liq jinoyat ishlari bo'yicha alkogolli mastlik darajasini aniqlash; - shubhali holatlarda o'lim sababini aniqlash; - shoshilinch tibbiy yordam adabiyotlarida intoksikatsiya holatlarini o'rganish.