Oziq-ovqat mahsulotlarining sifati va xavfsizligini ta’minlash (Modern education and development, 2024)
Oziq-ovqat  xavfsizligi  butun  dunyo mamlakatlari oldida turgan eng dolzarb vazifalardan biridir. BMT ham bugun oziq-ovqat mahsulotlarini yetishtirish  va  ularni taqsimlash  boʻyicha  yondashuvni mutlaqo oʻzgartirish vaqti  kelganini  taʼkidlayapti.