ЎЗБЕКИСТОНДА АУДИТОРЛИК ТЕКШИРУВИНИ ТАШКИЛ ЭТИШ ХУСУСИЯТЛАРИ (Modern education and development, 2024)
Республикамизда аудиторлик фаолиятининг мустаҳкам норматив-ҳуқуқий базасини яратиш мақсадида кўплаб қонун ҳужжатлари яратилганлигига қарамасдан ҳанузгача аудиторлик касбининг айрим жиҳатларини жумладан, аудиторлик касбининг ахлоқий меъёрларини тартибга солувчи давлатнинг қонун чиқарувчи ёки ижро этувчи органлари томонидан тасдиқланган бирор расмий меъёрий ҳужжат ишлаб чиқилмаган.