KONSTRUKSIYALARINI TURLI MATERIALLAR BILAN KUCHAYTIRISH BO‘YICHA HISOBLASH NAMUNALARI (TEMIRBETON USTUN MISOLIDA) (Modern education and development, 2024)
ushbu maqolada temirbeton ustunni kompozitbeton, temirbeton, metall burchaklik va ugletolali mato xalqasi bilan kuchaytirish bo‘yicha hisob-kitob namunalari va natijalari keltirilgan. Hisob-kitoblar natijalariga ko‘ra, ushbu kuchaytirish usullarini texnik-iqtisodiy jihatdan taqqoslash amalga oshirildi.