Farg‘ona tarixi tarixshunosligida ekspeditsiyalarning o‘rni (Modern education and development, 2024)
Ushbu maqolada Farg'ona vodiysining tarixi, madaniy marifiy hayoti,iqtisodiy holati va arxeologiyasini o'rganishda shu kungacha olib borilgan ilmiy amaliy ishlar, ularning natijalari, ular yozgan asar va tadqiqotlarining bugungi kunda o‘rganilishi va ahamiyati borasida fikr mulohazalar bayon etilgan.