Ingliz tili darslarida innovatsion pedagogik texnologiyalardan foydalanishning lingvodidaktik jihati (Modern education and development, 2024)
Ushbu maqola ingliz tili darslarida innovatsion pedagogik texnologiyalarni qo‘llashning lingvodidaktik jihatlarini o‘rganadi. Maqolada zamonaviy o‘qitish vositalarining til o‘rganish jarayoniga ta'siri, talabalar faolligini oshirishdagi ahamiyati va ta'limni shaxsiylashtirish va uning kirish imkoniyatlarini kengaytirishdagi roli tahlil qilinadi. Maqola innovatsiyalarning til o‘qitishda samarali metodlarni shakllantirish va o‘quvchi natijalarini yaxshilashdagi ahamiyatini ko‘rsatishga qaratilgan.