KORXONALARIDA ENERGETIK AUDIT O‘TKAZISH ORQALI ELEKTR ENERGIYADAN RATSIONAL FOYDALANISH BO‘YICHA TAVSIYALARISHLAB CHIQISH (Modern education and development, 2024)
Maqolada Kogon yog‘-ekstraksiya korxonasida energetik audit o‘tkazish orqali energiya tejash chora tadbirlarini va optimal mezonlarini ishlab chiqish masalasiga qaratilgan. Maqolada asosan korxonada energetik audit o‘tkazish tartibi va korxonadagi texnologik qurilmalarning energetik ko‘rsatkichlarini hisoblash orqali elektr energiyadan ratsional foydalanish bo‘yicha tavsiyalar ishlab chiqilgan.