XOTIRA HAQIDA TUSHUNCHA VA UNING NERV-FIZIOLOGIK ASOSI (Modern education and development, 2024)
Maqola inson xotirasini qanday yoʻllar bilan,yaxshilash kerakligini qanday yoʻllar bilan, rivojlantirish haqida qisqacha maʼlumot berishga harakat qilaman.Xotira inson ongining ajralmas qismi sifatida namoyon boʻlishi, kuchli setiress va bosim taʼsirida xotirani yoʻqotish sabablari yoritib beriladi.