Elektrotexnika va elektronika fanini xozirgi zamon ishlab chiqarishidaga ahamiyati (Modern education and development, 2024)
Ushbu maqola elektrotexnika va elektronikaning zamonaviy ishlab chiqarish sohasidagi muhim rolini o'rganadi. Ushbu sohalardagi yangiliklar ishlab chiqarish samaradorligini qanday oshirishi, avtomatlashtirishni qo'llab-quvvatlashi va barqaror sanoat amaliyotini qo'llab-quvvatlashini o'rganadi. Adabiyotlar, usullar va natijalarni tahlil qilish orqali tadqiqot zamonaviy ishlab chiqarish tizimidagi asosiy yutuqlarni, amaliy qo'llanmalarni va davom etayotgan muammolarni ta'kidlab, kelajakda yaxshilanish va o'sish haqida tushuncha beradi.