BOSHLANG'ICH SINFLARDA FRANSUZ TILI O‘QITISHDA PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARNING AHAMIYATI (Modern education and development, 2024)
Boshlang‘ich sinflarda chet tilini o‘qitish, jumladan fransuz tilini o‘zlashtirish, ta’lim tizimining asosiy yo‘nalishlaridan biri hisoblanadi.