MAKTABGACHA TA’LIM TIZIMIDA DARS O’TISH UCHUN SAMARALI METODLAR (Modern education and development, 2024)
Maktabgacha ta'lim tizimi bolalar uchun eng muhim rivojlanish bosqichlaridan biri hisoblanadi. Ushbu davrda bolalar o'z bilimlarini faqat o'qish orqali emas, balki amaliy faoliyat va ijtimoiy munosabatlar orqali o'rganadilar. Maktabgacha ta'limda dars o'tishning samarali metodlari bolalar uchun o‘rgatish jarayonini qiziqarli va samarali qilishga yordam beradi. Maqolada bolalar bilan ishlashda qo‘llaniladigan o‘yin asosidagi, tajriba asosidagi, multimediali va tashqi muhit metodlaridan foydalanishning samaradorligi haqida batafsil ma'lumot berilgan.