KOMPOZIT ARMATURALARNING XUSUSIYATLARI (Modern education and development, 2024)
ushbu maqolada  bin ova inshootlarni qurishda  ishlatiladigan  shisha tolali kompozit armaturalarning turlari va ularning fizik mexanik ko’rsatkichlari , ularning qurilishdagi ahamiyati haqida yoritilgan.