O`ZBEKISTONDA IJTIMOIY SOHADA AMALGA OSHIRILAYOTGAN O`ZGARISHLAR MAZMUN VA MOHIYATI (Modern education and development, 2024)
Ushbu maqolada O‘zbekiston davlat mustaqilligini qo‘lga kiritgan kundan boshlaboq mamlakatimizda ijtimoiy sohada amalga oshirilayotgan o`zgarishlar mazmun va mohiyati xaqida soz yuritiladi. Mamlakatimizda amalga oshirilayotgan ma'muriy islohotlar konsepsiyasining mazmuniga etibor berilgan. This article describes the content and nature of the changes that have been taking place in the social sphere in our country since the day Uzbekistan gained its independence. Attention has been paid to the content of the concept of administrative reforms implemented in our country.В данной статье описывается содержание и характер изменений, происходящих в социальной сфере в нашей стране со дня обретения Узбекистаном независимости. Уделено внимание содержанию концепции реализуемых в нашей стране административных реформ.