Бронза даврига оид Чуст манзилгохи (Буонамозор) (Modern education and development, 2024)
Бронза даврига оид Чуст манзилгохи яъни Бибиона ёдгорлигининг хозирги кундаги сақланиб колган ер майдони 4,05 гектарни ташкил этади.