YUQORI QUVVATLI KOMPRESSOR QURILMASINING ENERGIYA TEJASH REJIMINI ANIQLASH - Hoshimov Ural Hoshimov (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Annotatsiya: Sanoat ishlab chiqarish korxonalarida ishlatiladigan kompressor qurilmalarining energiya tejaydigan ish rejimlarini aniqlash va ulardan foydalanish korxonaning iqtisodiy va resurs tejamkorligiga sabab bo’ladi. Korxonada ishlatiladigan kompressor qurilmasining energiya sarfini tartibga solish darajasini aniqlash va natijada olingan ko’rsatkichlar bo’yicha elektr energiyasini iste’mol qilishini nazorat qilish, natijalarning uzluksiz uzatilishini kuzatish ortiqcha isroflarni oldindan aniqlash imkonini beradi.