JUN TOLALARINI SHTAMPELLASH JARAYONIDA YUZAGA KELADIGAN MUAMMOLAR VA ULARNI BARTARAF ETISH - Turdiyev Rahmatulla Muhammadali o’g’li (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada jun tolalarini shtampellash jarayoni hamda undagi muammo va kamchiliklar to‘g‘risida so‘z yuritiladi. Jun tolalariga rang va ishlov berishda yo‘l qo‘yiladigan kamchiliklar to‘g‘risida batafsil to‘xtalib o‘tilgan hamda kerakli tavsiyalar berilgan.