SEPARATOR ISHCHI QISMLARINI O‘ZARO ISHQALANISHINIG PAXTA XOM ASHYOSIGA TA’SIRI - Nabijanov Mirzabek; Anvar Maxkamov; Shokhsanam Imomalieva (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada separator tizimida ishchi qismlar o‘rtasidagi ishqalanish jarayoni hamda bu mexanizmning samaradorligi va uzoq muddatli ishlashini nazariy taxlil qilingan. Ishchi qismlardagi ishqalanishni paxta xom ashyosiga tasirini kamaytirish yo’llari o’rganilgan.